Wellness hotely v Brně

Avanti Hotel

⭐⭐⭐⭐

Avanti Hotel se nachází v Brně, 200 metrů od velkého nákupního centra Královo Pole se sportovním centrem včetně bazénů a fitness centra, a nabízí bowlingovou dráhu i vlastní wellness centrum.V restauraci se podávají chutná jídla české i mezinárodní kuchyně a ve všech prostorách hotelu Avanti je dostupné bezplatné připojení k internetu.Střešní wellness centrum zahrnující saunu, venkovní vířivku, fitness centrum a relaxační místnost s krbem mohou hosté hotelu využívat zdarma.Hotel stojí 400 metrů od tramvajové zastávky, která zajišťuje rychlé spojení s centrem Brna. Soukromé hotelové parkoviště s kamerovým systémem je zdarma.

Avanti hotel Brno
Avanti hotel Brno
Avanti hotel Brno

Avanti Hotel - www.hotelavanti.cz - Střední 61, Brno, 60200

eFi Palace Hotel

⭐⭐⭐

Hotel eFi byl postaven v roce 2014 a nachází se 10 minut chůze od centra Brna. Nabízí apartmány s možností vlastního stravování, bezplatné Wi-Fi, venkovní bazén s letním barem a fitness a wellness centrum. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava do centra města a zpět.Všechny apartmány mají kuchyňský kout, Smart TV, posezení a trezor. Nechybí ani koupelna s vanou či sprchovým koutem. Některé apartmány zahrnují terasu.Na místě je restaurace, ve které se připravují pokrmy tradiční české i mezinárodní kuchyně. Každé ráno se podává snídaně à la carte.Hote eFi stojí 3 km od brněnského výstaviště a 15 minut autem od jízdy od letiště Brno. Na tramvajovou zastávku jsou to 3 minuty pěšky.Dva z pokojů jsou bezbariérové.

eFi Palace Hotel Brno
eFi Palace Hotel Brno
eFi Palace Hotel Brno

eFi Palace Hotel - www.efihotel.cz - Bratislavská 52, Brno, 602 00

EFI SPA Hotel Superior

⭐⭐⭐⭐

EFI SPA Hotel Superior & Pivovar se nachází v Brně, 1,3 km od hradu Špilberk, a nabízí bar, soukromé parkoviště a lázeňské a wellness centrum. Nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je služba concierge a turistické informace.Pokoje mají klimatizaci, lednici, kávovar, bidet, fén a šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma.Hotel nabízí snídaně formou bufetu nebo à la carte. Na místě je k dispozici pivovar.Během pobytu v EFI SPA Hotel Superior & Pivovar mohou hosté využívat wellness centrum se saunou a vířivkou.Mezi zajímavosti v okolí patří vila Tugendhat, brněnský vánoční trh a katedrála sv. Petra a Pavla. EFI SPA Hotel Superior & Pivovar leží 8 km od letiště Brno-Tuřany. Na místě je k dispozici nabíjecí stanice pro elektromobily.

EFI SPA Hotel Superior Brno
EFI SPA Hotel Superior Brno
EFI SPA Hotel Superior Brno

EFI SPA Hotel Superior & Pivovar - www.efispa.cz - Náměstí 28. října 1903/23, Brno, 602 00

Fairhotel

⭐⭐⭐⭐

Fairhotel se nachází v Brně, 400 metrů od Veletrhů Brno a jen 20 minut pěšky od centra města. Nabízí soukromé wellness centrum a terasu s výhledem na Brno. K dispozici je bezplatné vysokorychlostní připojení k internetu.Pokoje mají psací stůl a vlastní koupelnu.V hotelové restauraci Faircafe se podává jídlo a káva. Recepce je otevřená nepřetržitě a k dispozici je i hlídané parkoviště. Wellness centrum zahrnuje finskou a parní saunu, osvěžující bazén a sprchu. Vše je přístupné za příplatek.Fairhotel se nachází 1,3 km od hradu Špilberk a 1,6 km od katedrály svatého Petra a Pavla. Letiště Brno–Tuřany je vzdálené 8 km.

Fairhotel Brno
Fairhotel Brno
Fairhotel Brno

Fairhotel - www.fairhotel.cz - Rybářská 19, Brno, 603 00

Hotel Atlantis

⭐⭐⭐

Hotel Atlantis se nachází na klidném místě v blízkosti vodné nádrže Brno. Nabízí venkovní bazén, nejrůznější sportovní zařízení a à la carte restauraci s terasou, která podává českou kuchyni.Pokoje v Hotelu Atlantis mají satelitní TV, minibar, psací stůl a vlastní koupelnu s fénem. Žehlička a žehlicí prkno jsou k dispozici za příplatek.V hotelu je k dispozici tenisový kurt, šipky a stolní tenis. Na požádání lze využít také venkovní posezení s vybavením pro grilování.Ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Vstup do wellness centra není zahrnutý v ceně ubytování.Masarykův okruh, místo konání brněnské velké ceny Grand Prix, je vzdálený 15 km.

Hotel Atlantis Brno
Hotel Atlantis Brno
Hotel Atlantis Brno

Hotel Atlantis - www.hotel-atlantis.cz - Brána 177, Brno, 66434

Hotel Rakovec

⭐⭐⭐

Hotel Rakovec se nachází u Brněnské přehrady, 200 metrů od přístavního mola a 10 km od centra města. Nabízí panoramatický výhled na jezero, wellness, bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma.Za poplatek je k dispozici wellness s parní saunou, finskou saunou, bazénem a vířivkou. Za poplatek můžete relaxovat u venkovního bazénu se slanou vodou, nebo si na místě zahrát bowling.
Všechny pokoje mají koupelnu a kabelovou TV.Restaurace s velkou terasou a výhledem na přehradu láká na české a mezinárodní pokrmy a sezónní kulinářské speciality.

Hotel Rakovec Brno
Hotel Rakovec Brno
Hotel Rakovec Brno

Hotel Rakovec - www.wellnessrakovec.cz - Rakovecká 13, Brno, 635 00

Maximus Resort

⭐⭐⭐⭐

Maximus Resort byl otevřený v červnu 2012. Nabízí za příplatek wellness centrum Infinit Maximus s vodním a saunovým světem včetně masáží, bazénu, vířivky, parní sauny, Kneippova chodníku a venkovního ochlazovacího bazénku. Jedná se o první hotel v České republice s možností platit pomocí měny Bitcoin.Pokoje a apartmá jsou stylově zařízené. K většině patří terasa nebo balkon s výhledem do okolní krajiny. Ubytování má vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou a minibar. V některých pokojích a apartmá je i posezení nebo samostatný obývací pokoj. Ubytování zahrnuje 3hvězdičkové a 4hvězdičkové prostory.Maximus Resort podává každé ráno snídani formou bufetu. V hotelové restauraci se připravují jídla mezinárodní kuchyně a využívat můžete také zahradu s vybavením pro grilování.Na 200 metrů vzdálené Brněnské přehradě si můžete udělat výlet lodí. K dispozici je také hotelový plážový bar Hříbek, který je otevřený od dubna do září. V okruhu 2 km se nachází golfové hřiště Kaskáda, zoo a autobusová zastávka Přístaviště.Rezort je situovaný 15 minut autem od centra Brna, hradů Špilberk a Veveří a vily Tugendhat, která je průkopnickou stavbou moderní evropské architektury. K dispozici je také bezplatná kyvadlová doprava.

Maximus Resort Brno
Maximus Resort Brno
Maximus Resort Brno

Maximus Resort - www.maximus-resort.cz - Hrázní 4a, Brno, 63500

OREA Resort Santon

⭐⭐⭐⭐

OREA Resort Santon Brno se nachází v rekreační oblasti Brněnské přehrady, 10 km od centra města, a nabízí pokoje a apartmá s balkonem a výhledem na jezero nebo do dvora. Na místě je wellness centrum s relaxačním bazénem, parní lázní, finskou saunou, aroma saunami a masážemi.Do centra Brna se snadno dostanete tramvají ze zastávky, která je vzdálená pouhých 150 metrů.Všechny pokoje mají balkon s výhledem na nedalekou přehradu nebo do dvora.Hosté se zde mohou věnovat různým volnočasovým aktivitám a pěší turistice. Resort Orea zahrnuje také venkovní tenisový kurt.

OREA Resort Santon Brno
OREA Resort Santon Brno
OREA Resort Santon Brno

OREA Resort Santon Brno - www.orea.cz - Přístavní 38, Brno, 63500

Parkhotel

⭐⭐⭐⭐

Parkhotel Brno se nachází v Brně, 2,3 km od brněnského výstaviště, a nabízí bar, soukromé parkoviště, zahradu a lázeňské a wellness centrum. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Hotel má krytý bazén, hammam a nepřetržitě otevřenou recepci.Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Všechny pokoje mají šatní skříň.Parkhotel Brno podává kontinentální snídani nebo snídani formou bufetu.Nabízí 4hvězdičkové ubytování se saunou a terasou.Parkhotel Brno je vzdálený 3,3 km od hradu Špilberk a 3,7 km od katedrály sv. Petra a Pavla. Na letiště Brno-Tuřany je to 18 km.

Parkhotel Brno
Parkhotel Brno
Parkhotel Brno

Parkhotel Brno - www.parkhotel.cz - Veslařská 250, Brno, 63700